Avoin työpaikka

11.7.2019

Haemme avustajavälityksen esimiehen vanhempainvapaasijaista

Helsingin Invalidien Yhdistys ry tarjoaa henkilökohtaista apua palvelusetelillä. Olemme toimineet henkilökohtaisen avun palveluntarjoajana Helsingin alueella asuville vammaisille henkilöille jo yli kymmenen vuoden ajan. Asiakkaita meillä on noin 100 henkeä ja avustajia noin 50. Haemme nyt avustajavälityksen kolmen hengen tiimiin esimiehelle vanhempainvapaan ajaksi sijaista.

Avustajavälityksen esimies vastaa avustajavälityksen toiminnasta ja kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta sekä toiminnan laadusta ja toimii kahden kahden henkilön esimiehenä. Toimenkuvaan kuuluu uusien avustajien rekrytointi, työsopimukset, perehdytys, koulutusten järjestäminen sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja muihin yhteistyötahoihin.

Työ on pääosin tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Odotamme kokemusta vastaavista sosiaalialan esimiestehtävistä ja vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Työssä onnistuminen edellyttää asiakaspalvelumyönteisyyttä, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

Tarjoamme mukavan, pienen työyhteisön hyvissä toimitiloissa Helsingin Koskelassa, toimivan työterveyshuollon ja mielekkäitä, tärkeitä työtehtäviä arvostetussa ja hyvämaineisessa yhdistyksessä.

Sijaisuuden kesto on 16.9.2019-31.7.2020.

Avustajavälityksessä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan TESiä, palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: pirjo.virtaintorppa@hiy.fi viimeistään 31.7.2019 klo 23.55.

Lisätiedot: palvelupäällikkö Laura Filppu, laura.filppu@hiy.fi / puhelimitse arkisin klo 9-15 puh. 050 373 9603.