Hevossalmen esteetön lomakylä

Hevossalmen lomakylä sijaitsee Helsingin kaupungilta vuokratulla noin 1,6 hehtaarin suuruisella ranta-alueella Laajasalossa osoitteessa Vuorilahdentie 7, 00870 Helsinki. Lomakylä on auki toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Hevossalmen lomakylä on kaikkien yhdistyksen jäsenten ja ystävien kesänviettopaikka Laajasalossa.

Alueella on 15 mökkiä, joista osa on sähköpyörätuolinkäyttäjille sopivia, päärakennus, jossa oleskelu- ja ruokailutilat, itsepalvelukeittiö, miehille ja naisille erilliset peseytymis- ja pukeutumistilat, joissa inva-wc. Saunarakennuksessa on takkatupa 10-20 hengelle. Alueella on grillikatos ja tilaa peli- ja liikuntaharrastuksille. Käytössä on soutuvene. Ei uinnin valvontaa!

Alueella järjestetään tapahtumia, puistojumppaa ja kauden aluksi ja päätteeksi talkoot. Tule käymään, mutta huomioi sijainti meren rannalla, lomakylässä tuulee melkein aina!

Lomakylän valvoja on yhdistyksen edustaja lomakylässä. Valvoja huolehtii mökkien kunnosta, saunan lämmittämisestä ja vuokralaisten vastaanottamisesta. Valvoja myös laskuttaa paikan päällä sauna- ja pyykkimaksut sekä mahdolliset ylimääräiset siivoustyöt.

Tiedustelut ja lyhytaikaiset mökkivaraukset yhdistyksen toimistosta helmikuusta alkaen, puh. 09 7206 240 tai toimisto@hiy.fi.

Heinäkuussa toimiston ollessa suljettu tiedustelut suoraan lomakylän valvojalta numerosta 045 657 8867.

Iso päärakennus ulkopuolelta kuvattuna.
Lomakylän päärakennus.
Valoisan ja avaran päärakennuksen sisätilat, näkyvissä tiskipöytiä varusteineen ja neljän hengen ruokapöytäryhmiä.
Lomakylän päärakennuksen sisätilat.
Saunarakennus rannalta kuvattuna. Luiska suoraan lasitetulle terassille.
Saunarakennus.
Merinäköala saunarakennuksen lasiteltulta terassilta, jossa näkyy sohva ja pöytäryhmiä.
Näkymä saunarakennuksen terassilta.
Sauna sisältä, vaaleaa puuta olevat lauteet ja kiuas.
Hevossalmen sauna.
Saunan avarat pesutilat, kaksi suihkua ja suihkutuolit, penkki.
Saunan pesutilat.
Keppijumppaavia ihmisiä nurkialueella.