Lapset ja nuoret

Kaikessa HIY:n toiminnassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Lue niistä lisää tästä

Lasten ja nuorten sulkapallokerho 
(ryhmä on tarkoitettu 10–22 –vuotiaille)

Lauantaisin klo 10-12
Syyskausi 7.9.-7.12. (tuntia ei ole 19.10.)
Paikka: Ruskeasuon liikuntahalli, Ratsastie 10
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Anja Kima, anja.kima@welho.com /  041 440 5315.
Ryhmä on maksuton. 

Sulkapallo on hauska ja monipuolinen mailapeli, joka sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Laji on helppo aloittaa ja alussa tarvitset vain mailan, pallon ja pelikaverin. Meiltä löytyy maila, pallo ja pelikaveri, joten varusteiksi riittää sisäpelivarusteet, juomapullo ja reipas mieli. Lasten ja nuorten ryhmä on tarkoitettu 10–22 -vuotiaille. Lasten ryhmä on maksuton ja samanaikaisesti järjestettävä aikuisten ryhmä on maksullinen.

Sulkapalloharrastus kehittää useita eri fyysisiä ominaisuuksia kuten kehon hallintaa, nopeutta, kestävyyttä sekä koordinaatiota. Myös leikkimielinen kilpailu ja sääntöjen opettelu kuuluvat yhtenä osana harrastukseen. Näiden kautta me kaikki opimme käsittelemään myös omia tunteitamme ja toimimaan ryhmässä. Harjoittelun lähtökohtana on aina jokaisen omat tavoitteet ja halu liikkua sekä oppia uusia asioita.

Lasten ja nuorten sulkapallo toteutetaan yhteistyössä Helsingin liikuntapalveluiden kanssa.

 

Lasten ja nuorten sähköpyörätuolisalibandy 

Sähköpyörätuolilla liikkuville lapsille suunnattu salibandyryhmä. Ryhmä on pieni ja sopii siksi hyvin aloittelijoille. Ryhmä on omatoiminen ja maksuton, ja paikan päällä on vapaaehtoinen ohjaaja. Pelaamaan pääsee perjantaisin Ruskeasuon koululla osoitteessa Tenholantie 15. Aika vaihtelee klo 17-19 välillä ja ohjaajalta saa tiedon etukäteen.

Yhteyshenkilö: Jorma Lehmus puh. 045 112 8649