Arkisto

HIY:n päättyneistä hankkeista voi lukea täältä.

KULTURA järjesti 1.11.2019 käynnin Michael Jackson: On the wall -näyttelyyn

Lisätietoja näyttelystä WeeGeen sivulta.

Lokakuussa 2019 toteutettiin opiskelijayhteistyönä 70-luvun disko ja patsassuunnistus 

Laurean Otaniemen kampuksen opiskelijoiden kanssa järjestettiin kaksi tapahtumaan lokakuussa

Perjantaina 11.10. Oranssin tiloihin (Kaasutehtaankatu 1, rakennus 11) paikalle tulleet HIY:n jäsenet pääsivät nauttimaan 70-luvun diskohiteistä ja hyvästä fiiliksestä! Illan päätteeksi parhaiten 70-luvun henkeen pukeutuneet henkilöt palkittiin.

Sunnuntaina 13.10. toteutettu suunnistus aloitettiin HIY:n toimintakeskuksesta (Voudintie 6), ja päätettiin Käpylän koululle. Jokaisella suunnistuspisteellä oli pientä aktivoivaa toimintaa ja aivojumppaa. 

Tuoleilla istuvia ihmisiä aurinkoisella nurkikentällä. Taustalla kalliot ja meri.
Kesäjuhlan osallistujia. Kuva: Laura Lundström

Kesäjuhla 9.6.2019

Seitsemän muusikkoa esiintymässä.
Stadin juhlaorkesteri esiintyi.

Perinteistä kesäjuhlaa vietettiin aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä sunnuntaina 9.6. Päivää vietettiin makkaraa ja lettuja syöden, arpavoittoja jännittäen ja lyhyitä puheita kuunnellen. Stadin Juhlaorkesteri esiintyi.

Hevossalmen kevättalkoot 28.4.2019

Haravoivia talkoolaisia

Keväisin laitetaan talkoilla Hevossalmen lomakylä kuntoon. Paikalla oli taas kiitettävästi aktiivisia talkoolaisia ja porukalla paikat saatiin kivasti haravoitua ja siistittyä ja kesäkalusteet paikoilleen. Yhdistys tarjosi talkoolaisille keittölounaan ja kahvit. Syksyllä uudestaan!

Teatteri-ilmaisu tutuksi 9.-10.3.2019

Yhdistys järjesti mainion tilaisuuden tutustua teatterin tekemiseen improvisaatioiden ja teatteriharjoitusten avulla.  Maaliskuun 9. ja 10. päivinä 2019 kokoontui viisi naista ja kaksi miestä kokeilemaan näyttelijän ominaisuuksiaan draamaopettajan Sanna Breilinin innostavassa ohjauksessa.

Ohjaajan rohkaisu ja palaute ja muiden kannustus auttoivat sytyttämään teatterikärpäsen.  Olimme kiitollisia ja toivottavasti tämä harrastus saa jatkoa tulevaisuudessa isommallakin joukolla. 

Heikki Aulio ja Aune Menna