Liikuntaryhmät 

Kerhojen ja ryhmien toiminta alkaa vuonna 2021 vasta kun viranomaisten ohjeet sen sallivat.

Toteutamme HIY:ssä pitkään äijäjoogaa vetäneen Veikko Tarvaisen kanssa ilmaisen kolmen kerran etätuolijoogakurssin helmikuun puolivälistä alkaen.

Etäkurssi tarkoittaa sitä, että Veikko vetää tuntia kameran ääressä ja neuvoo liikkeet osallistujille tietokoneen kautta. Yhteys toteutetaan Zoom-ohjelmalla ja sen käytössä auttaa HIY:n Digipiste.

Tunnit pidetään keskiviikkoisin 17.2., 24.2. ja 3.3. klo 18-19.15. Ensimmäisellä kerralla Veikko avaa Zoom-yhteyden jo klo 17 ja Digipisteen Jouni Ahonen on silloin valmiudessa tarvittaessa neuvomaan yhteyden avaamisessa. 

Nämä kolme maksutonta kertaa tallennetaan myös tälle sivulle.

Kolmen ilmaisen kerran jälkeen kurssia jatketaan maksullisina, jos osallistujia tulee tarpeeksi. Pyydämme kahden ensimmäisen kerran jälkeen palautetta osallistujilta.

Tuolijooga sopii kaikille! Veikko itse kertoo ”Kun ohjasin pari kertaa joogaa myös naisille HIYssä, se oli opettava kokemus minulle, kun sain avointa palautetta. Kun varsinkin HIYn tuoliäijäjoogaryhmässä ohjaukseni kehittyi yhä puheliaampaan ja nopeampaan suuntaan, kun se upposi osallistujiin, niin tajusin, että varsinkin HIYssä minun olisi ohjattava naisille vähemmän puhuen, vitsejä vältellen ja hitaammalla rytmillä. Niin toimin sitten Parkinson-yhdistyksen tuolijoogaryhmissä, joissa kävi uskollisesti toistakymmentä ihmistä, pääosin naisia.”

Ilmoittautumiset 15.2. mennessä toimisto@hiy.fi tai puh. 09 720 6240.

***

HIY tarjoaa jäsenistölleen runsaat ja monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan. Yhteistyötä tehdään muun muassa Helsingin kaupungin erityisliikunnan kanssa. 

Koskelassa, yhdistyksen omissa tiloissa Voudintiellä voi harrastaa asahia, bocciaa, tuolijumppaa ja erilaisia joogia. Lue lisää täältä.

Omien toimitilojen lisäksi on muissa tiloissa Helsingin alueella mahdollista harrastaa HIY:n ryhmissä muun muassa pöytätennistä, sulkapalloa, sisäkurlingia, istumalentopalloa, pyörätuolirugbya ja pyörätuolikoripalloa. HIY on järjestänyt jäsenilleen myös kuntosalivuoron ja mahdollisuuden vesijumppaan. Lue lisää näistä täältä.

Lapsille ja nuorille on järjestetty lähinnä ikäryhmien mukaiset liikuntaryhmät, joista voit lukea lisää täältä.