Avustajavälitys

Helsingin Invalidien Yhdistys ry tarjoaa henkilökohtaista apua palvelusetelillä. Olemme toimineet henkilökohtaisen avun palveluntarjoajana Helsingin alueella asuville vammaisille henkilöille jo yli kymmenen vuoden ajan. Lue lisää Avustajavälityksen omilta sivuilta.

Palveluseteli on kaupungin myöntämä rahanarvoinen maksusitoumus. Jos sinulla ei vielä ole palvelusetelipäätöstä, ole yhteydessä sosiaalityöntekijääsi, joka voi sen myöntää. Henkilökohtainen apu palvelusetelillä on sinulle täysin maksutonta.

Kun sinulla on palvelusetelipäätös, meidän tehtävämme on tehdä henkilökohtaisen avun saamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Asiakkaanamme päätät itse työajoista ja -tehtävistä sekä valitset itse avustajasi. Me hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet.

Pidämme ensiarvoisen tärkeänä löytää jokaiselle asiakkaallemme hänelle mahdollisimman hyvin soveltuvan avustajan. Pyrimme aina käymään asiakkaan luona keskustelemassa juuri hänen avuntarpeestaan ja toiveistaan avustajien suhteen.

Olemme erityisesti panostaneet asiakaspalvelumme tavoitettavuuteen, ja yleensä saat meihin yhteyden päivystyaikoinamme ilman odotusta tai jonottamista.

Kun haluat asiakkaaksemme tai sinulla on kysyttävää palveluistamme, ota yhteyttä. Me autamme.

Välitys on avoinna ma-pe klo 8-17
Puh. 045 851 9000
avustajavalitys@hiy.fi

avustajavalitys.fi/