Avustajavälitys Oy

Helsingin Invalidien Yhdistyksen perustama ja kokonaan omistama yritys ”Avustajavälitys Oy” aloitti toimintansa 1.10.2022. Yrityksen toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Varjonen ja palvelujohtajaksi Krista Saari

Avustajavälityksen asiakkaat sekä koko henkilökunta siirtyivät uuteen yritykseen liiketoimintasiirron myötä 1.10.2022. Toiminta jatkuu täysin ennallaan, eikä omistajavaihdos vaadi nykyisiltä asiakkailta mitään toimenpiteitä. Avustajavälitys toimii jatkossakin Helsingin Invalidien Yhdistyksen toimistolla (Voudintie 6, 00600 Helsinki).

Lue lisää Avustajavälityksen omilta sivuilta.

Palveluseteli on kaupungin myöntämä rahanarvoinen maksusitoumus. Jos sinulla ei vielä ole palvelusetelipäätöstä, ole yhteydessä sosiaalityöntekijääsi, joka voi sen myöntää. Henkilökohtainen apu palvelusetelillä on sinulle täysin maksutonta.

Kun sinulla on palvelusetelipäätös, Avustajavälityksemme tehtävämme on tehdä henkilökohtaisen avun saamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Avustajavälityksen asiakkaana päätät itse työajoista ja -tehtävistä. Avustajavälitys Oy hoitaa kaikki työnantajavelvoitteet.

Kun haluat Avustajavälityksemme asiakkaaksi tai sinulla on kysyttävää palveluistamme, ota yhteyttä. Me autamme.

Välitys on avoinna ma-pe klo 8-16
Puh. 09 4789 0000
avustaja@avustajavalitys.fi

avustajavalitys.fi/


Helsingin Invalidien Yhdistys on tehnyt oppaan vaikeavammaisten ihmisten henkilökohtaisille avustajille. Avustajan ABC on tarkoitettu oppaaksi henkilökohtaisille avustajille – sekä alalla pidempään toimineille että vasta aloittaneille ja avustajaksi aikoville. Oppaan tarkoituksena on tarjota käytännönläheistä
tietoa, jota voi hyödyntää henkilökohtaisen avustajan ihmisläheisessä, monipuolisessa ja
vaihtelevassa työssä. Opasta voidaan käyttää oppikirjana henkilökohtaisia avustajia kouluttavissa
oppilaitoksissa ja avustajakursseilla.

Opasta voi tilata HIY:n toimistolta seitsemällä eurolla, postituskulut lisätään hintaan. (Postikulut voi säästää noutamalla sen toimistolta, osoitteesta Voudintie 6, 00600 Helsinki arkisin klo 9-15.)

Oppaan voi myös ladata pdf-tiedostona tästä alta.