HIY:n oma digipiste

Ajankohtaista

Digineuvontaa saa tuttuun tapaan Hevossalmessa kesä- ja elokuussa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-16. Neuvontapiste on saunan takkatuvassa. Aika kannattaa varata etukäteen, mutta se ei ole pakollista. 050 564 8034 / digipiste@hiy.fi. Neuvontaa saa Hevossalmessa ihan samoissa digilaitteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa kuin HIY:n toimistollakin. 

Digineuvonnan tarve on entisestään  lisääntynyt ja nopeasti etenevä digitalisaatio korostaa neuvonnan tarvetta. Digipisteellä usein neuvottuja asioita ovat esimerkiksi älypuhelimen käyttö ja asetukset, Kelan sähköiset palvelut, kuvien siirtäminen laitteesta toiseen ja muut arkiset ongelmat. Digipisteellä neuvotaan aiheita laidasta laitaan, tyhmiä kysymyksiä ei ole. 

Digipisteellä saa opastusta ja apua myös vammaispalveluun ja Kelan palveluihin liittyvissä hakemuksissa Jos tarvitset apua vaikka toimeentulotuen hakemisessa tai vammaiskortin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä. Kannattaa soittaa etukäteen 050 564 8034 tai lähettää sähköpostia digipiste@hiy.fi, jos on askarruttavaa asiaa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Opastusta saa pääosin toimiston aukioloaikoina. 
 Varaathan etukäteen ajan, puh. 050 564 8034, digipiste@hiy.fi. Älä tule neuvontaan, jos sinulla on mitään korona-oireita. 

Digipisteen lähineuvonta toteutetaan suojapleksin takaa ja siinä on tärkeää noudattaa turvavälejä ja käsienpesu- ja desinfiontiohjeita. 

Kuukausikoulutukset

Ryhmäkoulutuksia pidetään koronatilanteen mukaan joko Voudintie 6:n toimintakeskuksessa tai etäkoulutuksena. Jokaisesta koulutuksesta päätetään koronatilanteen mukaan ja ilmoitetaan erikseen. Etäkoulutuksen ohjeet saat esiin painamalla tästä.

Syksy 2022

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Syksyn koulutusten aiheet ja ajankohdat ilmoitetaan tässä myöhemmin.


Lisätietoja:
Digipalveluneuvoja Jouni Ahonen
puh. 0505648034 tai digipiste@hiy.fi

Ohjeita ja videoita tietotekniikan käyttäjille itsenäiseen harjoitteluun

Mitä aiheita toivoisit tuleviin Digipisteen koulutuksiin?