HIY:n oma digipiste

Digituen symboli

Ajankohtaista

Digineuvontaa saa tuttuun tapaan HIY:ssä. Aika kannattaa varata etukäteen, koska Jouni tekee osittain etätöitä eikä ole aina toimistolla. Yhteystiedot: 050 564 8034 / digipiste@hiy.fi.  

Digineuvonnan tarve on entisestään  lisääntynyt ja nopeasti etenevä digitalisaatio korostaa neuvonnan tarvetta. Digipisteellä usein neuvottuja asioita ovat esimerkiksi älypuhelimen käyttö ja asetukset, Kelan sähköiset palvelut, kuvien siirtäminen laitteesta toiseen ja muut arkiset ongelmat. Digipisteellä neuvotaan aiheita laidasta laitaan, tyhmiä kysymyksiä ei ole. 

Digipisteellä saa opastusta ja apua myös vammaispalveluun ja Kelan palveluihin liittyvissä hakemuksissa Jos tarvitset apua vaikka toimeentulotuen hakemisessa tai vammaiskortin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä. Kannattaa soittaa etukäteen 050 564 8034 tai lähettää sähköpostia digipiste@hiy.fi, jos on askarruttavaa asiaa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Opastusta saa pääosin toimiston aukioloaikoina. 
 Varaathan etukäteen ajan, puh. 050 564 8034, digipiste@hiy.fi. Älä tule neuvontaan, jos sinulla on mitään korona-oireita. 

Kuukausikoulutukset

Ryhmäkoulutuksia pidetään koronatilanteen mukaan joko Voudintie 6:n toimintakeskuksessa tai etäkoulutuksena. Jokaisesta koulutuksesta päätetään koronatilanteen mukaan ja ilmoitetaan erikseen. Etäkoulutuksen ohjeet saat esiin painamalla tästä.

Kevät 2023

Torstaina 13.4. klo 13.30-14.30: Digitaalinen jäämistö  (Sekä paikan päällä että verkossa. Pääset mukaan etäluennolle painamalla tästä.)

Lisätietoja:
Digipalveluneuvoja Jouni Ahonen
puh. 0505648034 tai digipiste@hiy.fi

Ohjeita ja videoita tietotekniikan käyttäjille itsenäiseen harjoitteluun

Mitä aiheita toivoisit tuleviin Digipisteen koulutuksiin?