Tapahtumia

Hallituksen hyväksymät peruutusehdot

HIY:n hallitus on hyväksynyt seuraavat peruutusehdot, joita noudatetaan yhdistyksen tapahtumissa, (muun muassa teatteriretkillä, messumatkoilla, risteilyillä)

  • Mikäli ilmoittautunut ei osallistu tapahtumaan, on siitä aina tehtävä peruutus etukäteen. Maksun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruuttaminen.
  • Mikäli peruutus tehdään ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, palautetaan osallistumismaksu takaisin.
  • Sairaustapauksissa maksu palautetaan, mikäli peruutus on tehty ennen tapahtuman alkua.
  • Muissa kuin sairaustapauksissa maksua ei palauteta.

Hyvinvointi-illat syksyllä 2022

HIY järjestää kaikille jäsenilleen, Avustajavälityksen asiakkaille ja apuvälinekummitoiminnassa mukana oleville hyvinvointi-iltoja syksyn 2022 aikana. Maksuttomat tilaisuudet järjestetään hybridinä, eli niihin voi osallistua joko paikan päällä HIY:n toimintakeskuksessa, osoitteessa Voudintie 6 tai etänä kotoa käsin verkon välityksellä Teams-ohjelman kautta. Jäsenten ja asiakkaiden läheiset ovat myös tervetulleita luennoille.

Voit osallistua kaikkiin iltoihin, tai vain johonkin sinulle aiheeltaan parhaiten sopivaan. Tilaisuudet järjestetään kolmen viikon välein keskiviikkoisin klo 17.30–19. Klo 17 alkaen tarjolla yrttiteetä, tuoremehua ja pientä purtavaa. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 17.30.

Ilmoittautumiset viimeistään saman viikon maanantaina sähköpostitse toimisto@hiy.fi / 09 7206 240. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille ja laitetaan kotisivuille kaksi tuntia ennen tilaisuuden alkua.


ke 28.9. klo 17.30–19
Jaksaminen ja hyvinvointi
Marjaliisa Majavesi, www.avartamo.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


ke 19.10. klo 17.30–19
Fyysinen avustaminen, vinkkejä omaiselle
Fysioterapeutti Paula Leppänen, www.leppanenpaula-fysioterapia.com

Paula toivoo tietoa siitä, mikä apuväline on käytössä ja liittyykö siihen joku erityinen haaste, johon toivot saavasi apua.


ke 9.11. klo 17.30–19
Apuvälineet, vinkkejä niiden käyttöön
Fysioterapeutti Paula Leppänen, www.leppanenpaula-fysioterapia.com

Paula toivoo tietoa siitä, mikä apuväline on käytössä ja liittyykö siihen joku erityinen haaste, johon toivot saavasi apua.ke 30.11. klo 17.30–19
Irti murehtimisesta
Marjaliisa Majavesi, www.avartamo.fi