Tapahtumia

Kaikessa HIY:n toiminnassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Lue niistä lisää tästä

Kesäkurssi Hevossalmen lomakylässä.
Maalauskerhon näyttely
Kesäjuhla

HIY:n Lukupiiri 

kokoontuu syyskaudella 16.9. ja 18.11. klo 17-19 sekä paikan päällä HIY:n toimintakeskuksessa Voudintie 6:ssa että etänä Teamsissa. 

Keskustelemme syyskuussa tämän vuoden huhtikuussa kuolleen yhdysvaltalaisen kirjailija Paul Austerin viimeisestä kirjasta Baumgartner

Sy Baumgartner on vanheneva kirjailija ja filosofian professori, jonka elämää leimaa syvä rakkaus yhdeksän vuotta aiemmin kuollutta vaimoa kohtaan. Paul Auster oli yksi Yhdysvaltain arvostetuimmista nykykirjailijoista. Hän näki kauneutta pienimmissäkin haihtuvissa hetkissä.

Kirja on uusi ja saanut paljon huomiota. Helmet-kirjastoissa oli toukokuun 19. päivä peräti 833 varausta, joten kirjaston kautta kirjaa tuskin ehtii saada lainaksi ennen kokoontumistamme. Kirja on saatavana ääni- ja e-kirjapalvelujen kautta (BookBeat, Storytel ja Nextory). Kyseiset palvelut tarjoavat myös maksuttomia kokeilujaksoja. Olen ostanut kaksi kirjaa, joita saa minulta lyhytaikaisesti lainaksi. 

Ilmoittautuminen viimeistään 12.9. sähköpostilla riitta.s.jolanki@gmail.com tai puhelimitse 040 514 7526.

Lukupiiri toivoo marraskuun kokoontumista varten kirjaehdotuksia!

 Tervetuloa myös uudet jäsenet!

 

Syysristeily

Hallituksen hyväksymät peruutusehdot

HIY:n hallitus on hyväksynyt seuraavat peruutusehdot, joita noudatetaan yhdistyksen tapahtumissa, (muun muassa teatteriretkillä, messumatkoilla, risteilyillä)

  • Mikäli ilmoittautunut ei osallistu tapahtumaan, on siitä aina tehtävä peruutus etukäteen. Maksun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruuttaminen.
  • Mikäli peruutus tehdään ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, palautetaan osallistumismaksu takaisin.
  • Sairaustapauksissa maksu palautetaan, mikäli peruutus on tehty ennen tapahtuman alkua.
  • Muissa kuin sairaustapauksissa maksua ei palauteta.

--------------------------------------------------------------------------------------------