Haemme Hevossalmen valvojalle apuhenkilöä kesäkaudeksi

8.5.2020

Helsingin Invalidien Yhdistyksen Hevossalmen lomakylä sijaitsee Helsingin Laajasalossa, meren rannalla ja on yhdistyksen jäsenten keskuudessa suosittu lomanviettopaikka. Lomakylässä on kaksi isoa ja 12 pientä vuokramökkiä, päärakennus ja sauna. Lomakylä on kesällä 2020 auki kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Mökkivuokralaisten lisäksi alueella käydään paljon päiväseltään. Lue lisää lomakylästämme.

Nyt haemme lomakylän valvojalle apuhenkilöä kesä-, heinä- ja elokuun ajaksi. Apuhenkilön tehtäviin kuuluu valvojan apuna yleisten tilojen siisteys (erityinen huomio koronaviruksen vuoksi). Tämä pitää sisällään niin sisätilat (keittiö, sauna, vessat ja suihkut) kuin ulkotilatkin (ruohonleikkuu, haravointi, roska-astiat yms). Tehtävään kuuluu myös asiakaspalvelua. Työaika on 6 h / pv = 30 h / vko.

Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen ei vaadi ennakolta erityistä kiinteistöhuollon osaamista. Etsimme oikeanlaista henkilöä, jonka sosiaaliset taidot ovat erinomaiset. Tehtävässä tulee tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi luetaan kielitaito, kokemus liikuntavammaisten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus palkkatukeen.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Pirjo Virtaintorppa, pirjo.virtaintorppa@hiy.fi, puhelimitse viikolla 19 klo 10-12 puh. 09 7206 2415.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.5. osoitteeseen toimisto@hiy.fi