Uusi liikuntakoordinaattorimme Tanja esittäytyy

15.9.2020

Olen Tanja Ketola, 26-vuotias liikunnanohjaaja (AMK), ja aloitin Helsingin Invalidien Yhdistyksen liikuntakoordinaattorina elokuussa 2020. 

Olen opintojeni loppusuoralla oleva maisteriopiskelija Jyväskylän yliopistossa, jossa opiskelen liikunnan yhteiskuntatieteitä ja liikuntapsykologiaa. Tällä hetkellä suoritan myös työharjoittelua Suomen Paralympiakomitealla. 

Minulla on monipuolinen tausta liikunnan ja urheilun parissa ja työkokemusta löytyy monipuolisesti liikunnanohjauksesta eri kohderyhmille, seuratyöstä, projektityöskentelystä sekä asiakaspalvelusta. Olen parhaimmillani kun pääsen toimimaan yhteistyössä ihmisten kanssa ja auttamaan muita onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteitaan. 

Liikuntakoordinaattorina pääsen toimimaan HIY:n liikuntatoiminnan kehittäjänä. Vapaa-ajallani nautin aktiivisesta elämästä ja luonnossa liikkumisesta kaikkina neljänä vuodenaikana, sekä hyvästä ruoasta – erityisesti silloin, kun hetket saa jakaa muiden kanssa.

Teen töitä osa-aikaisesti, joten minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla: liikunta@hiy.fi  tai jättämällä viesti numeroon 050 462 3334.