HIY:n uusi liikuntakoordinaattori Lisa Sandström

2.1.2020

HIY:n hallitus päätti viime syksynä palkata osa-aikaisen liikuntakoordinaattorin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Liikuntakoordinaattorin tehtävänä on yhdistyksen liikuntaryhmien koordinointi ja liikuntatoiminnan kehittäminen. Mahdollisuuksien mukaan liikuntakoordinaattori myös sijaistaa vakituisten liikuntaryhmien ohjaajia. 

Liikuntakoordinaattori Lisa Sandström aloitti 2.1. ja on pääsääntöisesti paikalla toimistolla torstaisin ja perjantaisin. Alkuvuonna Lisa vierailee kaikissa liikuntaryhmissä ja tutustuu niin liikkujiin kuin ohjaajiin ja/tai yhteyshenkilöihin. Alla Lisan oma esittely.

Nimeni on Lisa Sandström, olen 25-vuotias, ja aloitan Helsingin Invalidien Yhdistyksen liikuntakoordinaattorina tammikuussa 2020. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja taustani on matalan kynnyksen liikunnassa. Minulla on työkokemusta erilaisten liikuntaryhmien ohjaamisesta, tapahtumien toteuttamisesta, asiakaspalvelusta ja myynnistä. Liikuntakoordinaattorina tulen kartoittamaan ja kehittämään HIY:n liikuntatoimintaa. Minua kiinnostaa terveys, luonto ja sisustus, ja vapaa-ajallani harrastan ulkoilua ja ryhmäliikuntaa. Tapaamisiin!