Haemme osa-aikaista liikuntakoordinaattoria

18.9.2019

Haemme Helsingin Invalidien Yhdistykseen osa-aikaista LIIKUNTAKOORDINAATTORIA kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen.

Liikuntakoordinaattorin tehtävänä on yhdistyksen liikuntaryhmien koordinointi ja liikuntatoiminnan kehittäminen. Yhdistyksellä on noin kaksikymmentä säännöllisesti kokoontuvaa liikuntavammaisille soveltuvaa liikuntaryhmää, joihin liittyvistä käytännön järjestelyistä vastaaminen kuuluvat liikuntakoordinaattorin toimenkuvaan (ohjaajien rekrytointi, tilavaraukset, avustusten hakeminen, raportointi, ilmoittautumisten vastaanotto). Tarvittaessa liikuntakoordinaattori myös sijaistaa vakituisten liikuntaryhmien ohjaajia. 

Liikuntakoordinaattori vastaa yhdessä yhdistyksen toiminnanjohtajan kanssa liikuntaryhmien markkinoinnista, tiedotuksesta, viestinnästä ja palautteen vastaanotosta. Liikuntakoordinaattorilta odotetaan myös olemassa olevien ja uusien yhteistyökuvioiden kehittämistä. Katso lisätiedot yhdistyksen liikuntaryhmistä täältä

Työtä tehdään pääosin yhdistyksen Koskelassa sijaitsevalla toimistolla keskiviikosta perjantaihin viisi tuntia päivässä (15 h / vko). Liikuntaryhmien ja ohjaajien tapaaminen edellyttää myös valmiutta satunnaiseen iltatyöhön ja liikkumista Helsingin alueella.

Työssä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kokonaisuuksien hallintaa, järjestelmällisyyttä, taloudellisten realiteettien hahmottamista, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme vammaisurheilun tuntemusta ja verkostoja urheilu- ja liikuntamaailmaan.

Tarjoamme mukavan työyhteisön, hyvän työterveyshuollon, merkityksellisen työtehtävän ja monipuolisen toimenkuvan hyvämaineisessa yhdistyksessä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 6.10. klo 23.59 osoitteeseen toimisto@hiy.fi. Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si ja kerro meille myös palkkatoiveesi (huomioiden, että työaika on 15 h / vko).

Lisätietoja paikasta antaa toiminnanjohtaja Pirjo Virtaintorppa puhelimitse perjantaina 20.9. ja 27.9. klo 11-14.

**

Helsingin Invalidien Yhdistys ry on perustettu vuonna 1938 ja se on Invalidiliitto ry:n suurin jäsenyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan yhdenvertaisina ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoa heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa sekä kehittää heidän mahdollisuuksiaan yhdessäoloon.