Kaikki ryhmät peruttu korona-viruksen takia 16.3.2020 alkaen

16.3.2020

Helsingin Invalidien Yhdistys haluaa omalta osaltaan toimia vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten ohjeita korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Valtioneuvoston ohje on "Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.  Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Kansalaisten tulee noudattaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta riskiryhmien kanssa asioidessa. Riskiryhmiin kuuluvat ikääntyneet tai perussairaat."

Kaikki kerhot, kurssit ja liikuntaryhmät on peruttu 16.3. alkaen koko kevään ajaksi. Jos et ole vielä maksanut kauden osallistumismaksua, voit nyt maksaa siitä vain puolet. Jos olet jo maksanut sen, ota yhteys toimistoon joko puhelimitse 09 7206 240 tai sähköpostitse toimisto@hiy.fi. 

Kesän tapahtumista Hevossalmessa tiedotetaan myöhemmin.

Koska Voudintien toimintakeskus joudutaan laittamaan remonttiin, siirtyy toimisto huhtikuun aikana väistötiloihin Iiris-keskukseen. Lue lisää tästä.

Tällaisena poikkeuksellisena aikana on tärkeää pitää huolta niin omasta kuin läheistenkin jaksamisesta. Huolehditaan kaikki käsihygieniasta ja pidetään yhteyttä läheisiin puhelimitse ja muilla turvallisilla tavoilla.