Uusien jäsenten ilta ke 31.3. klo 17-18

12.3.2021

Toivotamme kaikki uudet jäsenemme tervetulleiksi Uusien jäsenten iltaan, joka toteutetaan tällä kertaa etänä Teamsin välityksellä. Uusien iltaan voivat osallistua kaikki uudet ja vanhat jäsenet, jotka haluavat kuulla yhdistyksen toiminnasta.

Tilaisuuden aikana esitellään yhdistystä ja sen toimintaa. Kerromme lyhyesti millaista toimintaa järjestämme normaalisti - toivottavasti jo ensi syksynä ainakin jonkin verran. Itä-Helsingissä sijaitseva Hevossalmen lomakylämme saa lähestyvän kesän vuoksi erityisen osuuden esittelyssä. Ja tietysti kerromme myös kuluvaa kevättä koskevista ajankohtaisista asioista. Vastaamme kysymyksiin ja toivotamme tervetulleeksi yhdistykseen. Jos sinulla on mielessä jo valmiiksi kysymyksiä HIY:lle, niin laita ne ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse tulemaan.

Tilaisuutta vetää toiminnanjohtaja Pirjo Virtaintorppa ja mukana on myös HIY:n hallituksen puheenjohtaja Kristiina Karhos ja muita hallituksen jäseniä. 

Tarkemmat ohjeet etäyhteyden käyttöön toimitetaan niille, jotka ovat ilmoittaneet etäosallistumisesta viimeistään 29.3. osoitteeseen toimisto@hiy.fi / puhelimitse: 09 7206 240. Kokoukseen osallistutaan Teams-ohjelmalla. Teams-linkki toimitetaan niille, jotka ilmoittautuvat etäosallistujiksi. Digipisteen Jouni Ahonen neuvoo tarvittaessa etukäteen. Ota hyvissä ajoin ennen kokouspäivää yhteys Jouniin puh. 050 564 8034 / digipiste@hiy.fi.