Uusi joogaohjaajamme Helena

3.9.2019

Joogaa, tuolijoogaa ja lastenjoogaa ohjaa helsinkiläinen freelancer tanssija/tanssipedagogi/koreografi Helena Romppanen, joka on valmistunut Tukholman Tanssikorkeakoulusta (DOCH i Stockholm 1992) ja suorittanut Tanssiterapian perustutkinnon TEAKissa (Kokos) Helsingissä 2013 sekä 2017 lähtien jatkanut psykoterapeuttisia Tanssi- ja Liiketerapian opintoja Eino Roiha Säätiön ammatillisessa koulutusvalmennuksessa. Tanssijana Helena on toiminut mm. Aurinkobaletissa, Tanssiteatteri Erissä ja useissa vapaan kentän tuotannoissa. 

Tanssijan työn ohella Helena on opiskellut joogan eri menetelmiä mm Skandinavisk Yoga och Meditation Skolan'issa hatha joogaa ja Yoga Nidra menetelmää, Asthanga jooga Petri Räisäsen ja Juha Javanaisen johdolla ja ohjannut joogaa ja luovan terapeuttisen tanssin työpajoja eri ikäisille ja eri tasoisille liikkujille. 

"Olen kiinnostunut työskentelystä, missä yhdistyy jooga ja somaattinen kehon aistimuksiin ja kehon-mielen erityislaatuisuutta kuunteleva terapeuttinen viitekehys. Mielestäni luova, liikkeellinen kehomielen yhteyden huomioiminen kaikenlaisen liikkumisen harjoittelussa tukee monipuolisesti kaikenlaisten liikkujien yksilöllisten voimavarojen saatavuutta ja kokonaisvaltaista kehitystä kaikilla elämänalueilla. 

MOVEMENTATONEMENT on pitkän tanssijanurani aikana kehittämäni keho-mielen yhteyteen ja hyvinvointiin keskittyvä harjoitusmenetelmä, jonka  yhtenä osa-alueena on joogaan ja urheilulääketieteeseen perustuva lihasten pidentämisen ja kehon joustavuutta ja hyvinvointia edistävä harjoittelu ja siihen liittyvä somaattinen, psykoterapeuttien viitekehys, joka huomioi kaikki joogan harrastajat heidän omista lähtökohdistaan."


Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet joogaajat syksyn ryhmiin Voudintielle (2.9. alkaen).

Lasten jooga tiistaisin klo 18-19.
Jooga keskiviikkoisin klo 11-12. 
Tuolijooga keskiviikkoisin klo 12.15-13.15. HUOM! Uusi kellonaika!

Voit tulla tutustumaan ensimmäiselle tunnille veloituksetta ja ilmoittautumatta! Aiempaa joogan tuntemista tai notkeutta ei tarvita. Jooga-asuksi käy mukava oloasu. Jooga sopii kaikille, niin miehille kuin naisille. Tärkeintä on avoin mieli ja halu tehdä hyvää omalle keholle.

Osallistumismaksu syksyksi yhteen ryhmään HIY:n jäsenille 39 €, muille 78 €.

Ilmoittautumiset: toimisto@hiy.fi / puh. 09 7260 240