Toimisto tutuksi

9.8.2019

Toimiston henkilökunta.

Yhdistyksen toimisto Voudintiellä on normaalisti avoinna arkisin klo 9-16. Poikkeusaukioloajoista ilmoitetaan toimintakeskuksen ovella, puhelinvastaajassa, kotisivuilla ja yhdistyksen facebook-sivuilla.

Jäsenet ovat tervetulleita toimintakeskuksen tiloissa pidettäviin kerhoihin ja tapahtumiin. Toimiston aukioloaikoina voi käydä lukemassa Helsingin Sanomia toimintakeskuksen aulassa.

Toimiston henkilökunta on täällä jäseniä varten ja haluamme kehittää yhdistyksen toimintaa ja siksi kaikenlainen palaute on tervetullutta. Sitä voi meille käydä antamassa paikan päällä, soittamalla (09 7206 240) tai lähettämällä sähköpostia (toimisto@hiy.fi)

Kuvassa HIY:n toimiston henkilökunta (vasemmalta oikealle) avustajavälityksen Pia Mattila, neuvontapalvelun Tuula Partanen, toimistosihteeri Inge Ivask, Vertainen vierellä -aluekoordinaattori Charlotta Marsh, Digipisteen hankekoordinaattori Jouni Ahonen, avustajavälityksen palvelupäällikkö Laura Filppu ja avustajavälityksen Kaisa Heiskanen, taloussihteeri Marianne Nuutinen, toiminnanjohtaja Pirjo Virtaintorppa ja talousjohtaja Helena Venäläinen.