HIY:n kevätkokous 23.4.2022 - muista ilmoittautua etukäteen!

12.4.2022

Helsingin Invalidien Yhdistyksen kevätkokous pidetään  lauantaina 23.4.2022 klo 13-15 yhdistyksen toimintakeskuksessa, osoitteessa Voudintie 6. 

Kokous järjestetään ns. hybridinä, eli paikan päällä ja Teamsissa. Edelleen jatkuvan pandemian vuoksi suositellaan etäosallistumista. Virallinen osallistuminen ja äänestäminen on mahdollinen tietoliikenneyhteyksin. 

Kokouksessa käsitellään 6§ mukaiset kevätkokousasiat, yhdistyksen sääntöuudistus sekä avustajavälityksen yhtiöittäminen.

Kokouksen esityslista ja kokouksessa käsiteltävä vuosikertomus tilinpäätöksineen löytyvät tämän sivun lopusta pdf-muodossa. Sivun lopussa on myös hallituksen ehdotus uusiksi säännöiksi. Sääntöuudistusdokumentin alussa ovat nykyiset säännöt, joihin on merkitty muutokset punaisella, dokumentin lopussa ehdotetut uudet säännöt. Kokousmateriaaliin voi käydä tutustumassa myös toimistolla. 

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan KAIKILTA. Ilmoittaudu siis viimeistään keskiviikkona 20.4. osoitteeseen toimisto@hiy.fi / puhelimitse: 09 7206 240. Kerro ilmoittautuessasi osallistutko paikan päällä vai etänä. Kerro myös puhelinnumerosi ja mahdollinen sähköpostisi.

Järjestämme kokouksen terveysturvallisesti ja edellytämme paikan päällä osallistuvilta maskin käyttöä. Järjestelyjen vuoksi etukäteisilmoittautuminen on välttämätöntä. 

Tarkemmat ohjeet etäyhteyden käyttöön toimitetaan niille, jotka ovat ilmoittaneet etäosallistumisesta viimeistään 20.4. osoitteeseen toimisto@hiy.fi / puhelimitse: 09 7206 240. Kokoukseen osallistutaan Teams-ohjelmalla ja mahdollinen äänestys tapahtuu eVaali-ohjelmalla. Teams-linkki ja äänestysohjeet toimitetaan niille, jotka ilmoittautuvat etäosallistujiksi. Etänä voi kaksi tai useampia henkilöä osallistua samalla koneella,  jokainen saa omat tunnukset äänestykseen. Voit tutustua äänestysohjeeseen jo etukäteen tämän sivun lopussa olevasta pdf-tiedostosta. Digipisteen Jouni Ahonen neuvoo tarvittaessa etukäteen. Ota hyvissä ajoin ennen kokouspäivää yhteys Jouniin puh. 050 564 8034 / digipiste@hiy.fi.

Jos kokouksessa äänestetään, paikan päällä suoritetaan äänestys tuttuun tapaan paperilla ja äänet lasketaan yhteen sähköisessä järjestelmässä annettujen äänien kanssa. Etä-äänestykseen osallistuvien tunnistautuminen tapahtuu tekstiviestillä. Kummallakin tavalla suoritetussa äänestyksessä vaalisalaisuus säilyy, eikä yksittäisen jäsenen ääniä yksilöidä mitenkään.