Etätuolijoogaa tarjolla helmikuussa!

12.1.2021

Toteutamme HIY:ssä pitkään äijäjoogaa vetäneen Veikko Tarvaisen kanssa ilmaisen kolmen kerran etätuolijoogakurssin helmikuun puolivälistä alkaen.

Etäkurssi tarkoittaa sitä, että Veikko vetää tuntia kameran ääressä ja neuvoo liikkeet osallistujille tietokoneen kautta. Yhteys toteutetaan Teams-ohjelmalla ja sen käytössä auttaa HIY:n Digipiste.

Tunnit pidetään keskiviikkoisin 17.2., 24.2. ja 3.3. klo 18-19.15. Ensimmäisellä kerralla Veikko avaa Teams-yhteyden jo klo 17 ja Digipisteen Jouni Ahonen on silloin valmiudessa tarvittaessa neuvomaan yhteyden avaamisessa. Voit katsoa alta videon siitä, millaista tuolijoogaa on luvassa.

Nämä kolme maksutonta kertaa tallennetaan myös tänne HIY:n kotisivuille. Niitä on mahdollista katsoa myös myöhemmin, silloin kun itselle sopii.

Kolmen ilmaisen kerran jälkeen kurssia jatketaan maksullisina, jos osallistujia tulee tarpeeksi. Pyydämme kahden ensimmäisen kerran jälkeen palautetta osallistujilta.

Tuolijooga sopii kaikille! Veikko itse kertoo ”Kun ohjasin pari kertaa joogaa myös naisille HIYssä, se oli opettava kokemus minulle, kun sain avointa palautetta. Kun varsinkin HIYn tuoliäijäjoogaryhmässä ohjaukseni kehittyi yhä puheliaampaan ja nopeampaan suuntaan, kun se upposi osallistujiin, niin tajusin, että varsinkin HIYssä minun olisi ohjattava naisille vähemmän puhuen, vitsejä vältellen ja hitaammalla rytmillä. Niin toimin sitten Parkinson-yhdistyksen tuolijoogaryhmissä, joissa kävi uskollisesti toistakymmentä ihmistä, pääosin naisia.”

 Ilmoittautumiset 15.2. mennessä toimisto@hiy.fi tai puh. 09 720 6240.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.