Mökit, hinnat ja varaukset

Jos viranomaisohjeet antavat myöten, lomakylää avataan 1.5.2021. Tutustu kesää 2021 koskeviin poikkeusjärjestelyihin tästä.

Päärakennuksessa on hyvät ruoanlaittomahdollisuudet, pyykinpesumahdollisuus ja kaksi suihkua + vessat. Saunarakennuksessa on sauna, tilavat suihkutilat, takkahuone ja lasitettu terassi.

Vuokrattavia lomamökkejä on yhteensä 15, joista osa on myös pyörätuolinkäyttäjille sopivia. Mökkejä vuokrataan vain Helsingin Invalidien Yhdistyksen jäsenille.

Voit hakea pikkumökkiä seuraavaksi kesäksi tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella 15.3. asti. Hakemukset käsitellään kuitenkin vasta keväällä (huhtikuussa).

Lyhyeksi ajaksi vuokrattavien isojen mökkien ja pikkumökki 3:n varaukset 15.2. alkaen puhelimitse 09 720 6240.

Myös saunarakennusta, takkatupaa ja grilliä vuokrataan jäsenille, hinnat alla.

Pikkumökit

Pikkumökeistä 11 kpl (nrot 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 13, 14 ja 15) on vuokrattavissa puoleksi kesäksi (1.5.-15.7. / 16.7.-30.9.) tai koko kesäksi (1.5.-30.9.). Lisäksi pikkumökki nro 3 on vuokrattavissa lyhytaikaiseen käyttöön (1-2 vko).

Pikkumökeissä on minimivarustus, 1-2 sänkyä patjoineen (jos vain 1 sänky, niin lisäsänky saatavissa valvojalta), pöytä ja tuoli ja sähköpatteri. Mökeissä ei ole peittoja eikä tyynyjä, vaan vuokralaiset tuovat ne mukanaan. Ruoanlaittomahdollisuus ja wc- ja suihkutilat käytettävissä päärakennuksessa. Poikeusolojen vuoksi päärakennuksessa ei ole käytettävissä astioita vaan kaikkien mökeissä on kertakäyttöastiat. Mökissä 3 on peitot ja tyynyt.

Pieniä mökkejä vuokrataan pääsääntöisesti koko kesäksi tai puoleksi kesäksi.  Mökit ovat ilman mukavuuksia. Mökkeissä nro: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9 on luiska.  Vuokrahinta sisältää sauna 1 krt/vk. Pesukoneen käyttö 3 € / käyttökerta, ei sisällä pesuaineita.

Keskiviikko- ja lauantaisauna 4 € / henkilö (mökin varanneille keskiviikon saunavuoro sisältyy mökin vuokraan).
Ke klo 16-18 naiset, klo 18-20 miehet
La klo 14-16 naiset, klo 16-18 miehet

Vuokra HIY:n jäsenille vuonna 2021:

• 955 € koko kesä 1.5.-30.9.
  • 483 € puoli kesää (1.5.-15.7. / 16.7.-30.9.)

Pikkumökki nro 3, lyhytaikaiseen käyttöön (mökkiin luiska)

Vuokra HIY:n jäsenille:

Kesä-, heinä- ja elokuu

• 30 € / vrk
  • 126 € / 1 viikko
  • 200 € / 2 viikkoa
  • 315 € / 1 kk

Touko- ja syyskuu:

• 30 € / vrk
  • 120 € / 1 viikko
  • 190 € / 2 viikkoa
  • 300 € / 1 kk

MUITA VARAUKSIA EI TEHDÄ KESÄLLÄ 2021 (ei yksityistilaisuuksia, tilaussaunoja, eikä takkahuoneen varauksia)

Isot mökit

Mökki 16
Iso mökki (nrot 16 ja 17)
Mökki 16 sisältä, näkyvissä ruokapöytä neljälle, tiskipöytä, mikroaaltouuni, kahvikeitin, jenkkikaappi ja liukuovi wc-tilaan.
Mökki 16 sisältä.
Invawc-tilassa näkyy lavuaari, suihku, pyörätuoli ja vessanpönttö.
Mökin 16 invawc.

Isommat mökit 16 ja 17 on vuokrattavissa 2-4 hengelle korkeintaan 14 vuorokaudeksi kerrallaan.
Ne ovat pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvia 2-4 hengen lomamökkejä, joissa inva-wc, suihku, televisio, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, pienoiskeittiö ja jääkaappi. Sängyissä on peitot ja tyynyt, mutta lakanat vuokralaiset tuovat mukanaan.

Isojen mökkien ja lyhyeksi ajaksi vuokrattavan pikkumökki 3:n varaukset 15.2. alkaen puhelimitse 09 720 6240

Ke klo 16-18 naiset, klo 18-20 miehet
La klo 14-16 naiset, klo 16-18 miehet

Vuokra HIY:n jäsenille

• kesä-, heinä- ja elokuu 53 €/vrk
  • touko- ja syyskuu 50 €/vrk

Mökkien varausmaksu on 50 €, joka hyvitetään mökkilaskussa.

Pesukoneen käyttö 3 € / käyttökerta, ei sisällä pesuaineita.

Keväällä 2020 uusittu grillikatos.

Hevossalmen mökkejä vuokrataan toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Valintoja tehtäessä etusijalla ovat

• ensi kertaa mökkiä hakevat (edellyttää kuitenkin vähintään HIY:n vuoden jäsenyyttä)
  • kaikkia mökkejä haettaessa ensisijalla HIY:n varsinaiset jäsenet
  • yhdistyksen vuokra-asuntojen asukkaat remontin aikana
  • jokin muu perusteltu syy

Jos hakijoita on enemmän kuin mökkejä on vuokrattavana

• mökki vuokrataan vain puoleksi kesää (1.5-15.7. tai 16.7-30.9.)
  • se, jolla on ollut mökki useana kesänä peräkkäin, voi jäädä valitsematta
  • tasa-arvoisten hakijoitten kesken mökki arvotaan
  • toimisto voi tehdä valinnan jonkin perustellun erityissyyn nojalla

Hylkäämisperusteita

• järjestyshäiriöt aikaisempina vuosina
  • häiritsevä alkoholin käyttö
  • maksamatta jääneet mökkivuokrat

Mökkien asukasvalinnat tehdään HIY:n toimistolla kevään aikana ja valinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään huhtikuun alussa.

Jokaisen mökkiläisen on kyettävä huolehtimaan omasta avustajan tarpeestaan. Lomakylissä ei ole henkilöstöä, joka voisi toimia avustajana.

Hyväksytty hallituksen kokouksessa 20.2.2013.

Alla on hakemuslomake pikkumökkeihin, joita voi vuokrata koko kesäksi tai puoleksi kesäksi. Isojen mökkien ja lyhytaikaisesti vuokrattavan pikkumökki 3:n vuokraus puhelimitse 15.2. alkaen yhdistyksen toimistosta puh. 09 7206 240.

Merkitse lomakkeelle ainakin ensisijainen ja toissijainen mökkitoive, kaikkien ensisijaisia toiveita ei pystytä täyttämään.
Oletko Helsingin Invalidien Yhdistyksen jäsen? *
Toivon pikkumökin vuokra-ajaksi *