Mökit, hinnat ja varaukset

Päärakennuksessa on hyvät ruoanlaittomahdollisuudet, pyykinpesumahdollisuus ja kaksi suihkua + vessat. Saunarakennuksessa on sauna, tilavat suihkutilat, takkahuone ja lasitettu terassi.

Vuokrattavia lomamökkejä on yhteensä 15, joista osa on myös sähköpyörätuolinkäyttäjille sopivia. Mökkejä vuokrataan vain Helsingin Invalidien Yhdistyksen jäsenille.

Voit hakea pikkumökkiä seuraavaksi kesäksi tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella 15.3. asti. Hakemukset käsitellään kuitenkin vasta keväällä (maalis-huhtikuussa).

Lyhyeksi ajaksi vuokrattavien isojen mökkien ja pikkumökki 3:n varaukset 1.2. alkaen puhelimitse 09 720 6240.

Myös saunarakennusta, takkatupaa ja grilliä vuokrataan jäsenille, hinnat alla.

Pikkumökit

Mökki 3

Pikkumökeistä 11 kpl (nrot 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 13, 14 ja 15) on vuokrattavissa puoleksi kesäksi (1.5.-15.7. / 16.7.-30.9.) tai koko kesäksi (1.5.-30.9.). Lisäksi pikkumökki nro 3 on vuokrattavissa lyhytaikaiseen käyttöön (1-2 vko).

Pikkumökeissä on minimivarustus, 1-2 sänkyä patjoineen (jos vain 1 sänky, niin lisäsänky saatavissa valvojalta), pöytä ja tuoli ja sähköpatteri. Mökeissä ei ole peittoja eikä tyynyjä, vaan vuokralaiset tuovat ne mukanaan. Ruoanlaittomahdollisuus ja wc- ja suihkutilat käytettävissä päärakennuksessa. Mökissä 3 on peitot ja tyynyt.

Pieniä mökkejä vuokrataan pääsääntöisesti koko kesäksi tai puoleksi kesäksi.  Mökit ovat ilman mukavuuksia. Mökkeissä nro: 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9 on luiska. Hinnat sisältävät alv 10 %. Vuokrahinta sisältää sauna 1 krt/vk.

Vuokra HIY:n jäsenille:

• 955 € koko kesä 1.5.-30.9.
  • 483 € puoli kesää (1.5.-14.7. / 15.7.-30.9.)

Pikkumökki nro 3, lyhytaikaiseen käyttöön (mökkiin luiska)

Vuokra HIY:n jäsenille:

Toukokuu ja syyskuu:

• 30 € / vrk
  • 120 € / 1 viikko
  • 190 € / 2 viikkoa
  • 300 € / 1 kk

Kesä-, heinä- ja elokuu

• 30 € / vrk
  • 126 € / 1 viikko
  • 200 € / 2 viikkoa
  • 315 € / 1 kk

Isot mökit

Mökki 16
Iso mökki (nrot 16 ja 17)
Mökki 16 sisältä, näkyvissä ruokapöytä neljälle, tiskipöytä, mikroaaltouuni, kahvikeitin, jenkkikaappi ja liukuovi wc-tilaan.
Mökki 16 sisältä.
Invawc-tilassa näkyy lavuaari, suihku, pyörätuoli ja vessanpönttö.
Mökin 16 invawc.

Isommat mökit 16 ja 17 on vuokrattavissa 2-4 hengelle korkeintaan 14 vuorokaudeksi kerrallaan.
Ne ovat pyörätuolinkäyttäjälle soveltuvia 2-4 hengen lomamökkejä, joissa inva-wc, suihku, televisio, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, pienoiskeittiö ja jääkaappi. Sängyissä on peitot ja tyynyt, mutta lakanat vuokralaiset tuovat mukanaan. Hinnat sisältävät alv 10 %.

Isojen mökkien ja lyhyeksi ajaksi vuokrattavan pikkumökki 3:n varaukset 1.2. alkaen puhelimitse 09 720 6240

Vuokra HIY:n jäsenille

• kesä-, heinä- ja elokuu 53 €/vrk
  • touko- ja syyskuu 50 €/vrk

Mökkien varausmaksu on 50 €, joka hyvitetään mökkilaskussa.

Grillikatos.
Grillikatos

Muut hinnat vuonna 2019 sisältää alv 24%
Tilaussaunan, takkahuoneen, grillin, piha-alueen ja päärakennuksen vuokraus puhelimitse yhdistyksen toimistosta puh 09 7206 240.

Saunamaksut
Mökkiläisille perhesauna tilauksesta:
2 h / 26 €
1,5 h / 20 €
Keskiviikko- ja lauantaisauna 4 € / henkilö (mökin varanneille keskiviikon saunavuoro sisältyy mökin vuokraan).
Ke klo 16-18 naiset, klo 18-20 miehet
La klo 14-16 naiset, klo 16-18 miehet

Tilaussauna
(sisältää takkahuoneen käytön)
2 h / 132 € + lisätunti 31 €

Piha-alue / grilli / takkahuone / päärakennus (huom! mökkiläisillä oltava päärakennukseen vapaa pääsy varauksen aikana)
1-4 h / 105 € + lisätunti 31 €

Pesukoneen käyttö 3 € / käyttökerta, ei sisällä pesuaineita.

Hevossalmen mökkejä vuokrataan toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Valintoja tehtäessä etusijalla ovat

• ensi kertaa mökkiä hakevat (edellyttää kuitenkin vähintään HIY:n vuoden jäsenyyttä)
  • kaikkia mökkejä haettaessa ensisijalla HIY:n varsinaiset jäsenet
  • yhdistyksen vuokra-asuntojen asukkaat remontin aikana
  • jokin muu perusteltu syy

Jos hakijoita on enemmän kuin mökkejä on vuokrattavana

• mökki vuokrataan vain puoleksi kesää (1.5-15.7. tai 16.7-30.9.)
  • se, jolla on ollut mökki useana kesänä peräkkäin, voi jäädä valitsematta
  • tasa-arvoisten hakijoitten kesken mökki arvotaan
  • toimisto voi tehdä valinnan jonkin perustellun erityissyyn nojalla

Hylkäämisperusteita

• järjestyshäiriöt aikaisempina vuosina
  • häiritsevä alkoholin käyttö
  • maksamatta jääneet mökkivuokrat

Mökkien asukasvalinnat tehdään HIY:n toimistolla kevään aikana ja valinnoista ilmoitetaan hakijoille viimeistään huhtikuun alussa.

Jokaisen mökkiläisen on kyettävä huolehtimaan omasta avustajan tarpeestaan. Lomakylissä ei ole henkilöstöä, joka voisi toimia avustajana.

Hyväksytty hallituksen kokouksessa 20.2.2013.

Alla on hakemuslomake pikkumökkeihin, joita voi vuokrata koko kesäksi tai puoleksi kesäksi. Isojen mökkien ja lyhytaikaisesti vuokrattavan pikkumökki 3:n vuokraus puhelimitse 1.2. alkaen yhdistyksen toimistosta puh. 09 7206 240.

Merkitse lomakkeelle ainakin ensisijainen ja toissijainen mökkitoive, kaikkien ensisijaisia toiveita ei pystytä täyttämään.
Oletko Helsingin Invalidien Yhdistyksen jäsen? *
Toivon pikkumökin vuokra-ajaksi *