Vaikuta Helsingin digitaalisten palvelujen kehittämiseen!

28.8.2019

Vastaa verkkokyselyyn ja jaa arvokas näkemyksesi Helsingin kaupungin digitaalisista palveluista. Haluamme tuoda palvelut lähemmäksi ihmisten arkea ja tehdä siitä entistäkin sujuvampaa, oli kyse sitten terveydenhoidosta, yrittämisestä tai ajankohtaisviestinnästä. Kehittämistyön tavoitteena on varmistaa palveluiden parempi löydettävyys ja ymmärrettävyys kaikille palveluiden käyttäjille. 

Vastaamalla verkkokyselyyn olet mukana vaikuttamassa Helsingin digitaalisten palveluiden kehitystyöhön. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kyselyn tuloksia käsitellään anonyymisti, joten vastauksista ei voida tunnistaa kyselyyn osallistuneita. Vastaajien kesken arvomme 10 kpl kahden elokuvalipun pakettia.

Helsingin kaupunki tarjoaa laajan valikoiman digitaalisia palveluja. Niiden tarkoituksena on varmistaa Helsingissä asuvien, yrittävien ja vierailevien tiedonsaanti, sähköiset asiointipalvelut sekä mahdollisuudet osallistua kaupungin toimintaan ja sen kehittämiseen. Kysely on osa Helsingin kaupungin digitalisaatio-ohjelman toteutusta, jonka tavoitteena on vastata yhä paremmin ja henkilökohtaisemmin helsinkiläisten palvelutarpeisiin.

Lue lisää Helsingin digitalisaatio-ohjelmasta: https://digi.hel.fi/esittely