Toimisto avataan ja ryhmät käynnistyvät Voudintiellä 30.9.

25.9.2020

Remontin jälkeinen paluumuutto Voudintien toimintakeskukseen on valmistumassa ja keskiviikkona 30.9. voimme avata toimiston klo 9. Siihen mennessä saamme suurimman osan huonekaluista ja tavaroista paikalleen, mutta ihan kaikki ei ole valmista silloinkaan. Toimintakeskuksen seinät ja katot on maalattu ja salin lattia uusittu - ja mikä tärkeintä: sisäilma on nyt puhdasta ja sitä on riittävästi!

Noudatamme viranomaisten ohjeita koronapandemian torjumisessa, eikä toimintakeskukseen tietenkään saa tulla sairaana. Ovella on käsidesiä ja turvaväleistä huolehtiminen on meidän kaikkien pidettävä mielessä. Kaikissa ryhmissä kerätään osallistujatiedot joka kerta.

KERHOT 
Canastan pelaajat aloittavat heti keskiviikkona 30.9. mutta eläkeläiskerho kokoontuu ensimmäistä kertaa vasta torstaina 22.9. Maalauskerhon ensimmäinen kokoontuminen on maanantaina 5.10.  Lue tarkemmat tiedot ryhmistä täältä.

VERTAISRYHMÄT

Naisten illat, Keskusteluryhmä henkilökohtaisten avustajien työnantajille ja amputoitujen vertaistapaamiset käynnistyvät myös lokakuun alussa. Lue tarkemmat tiedot vertaisryhmistä täältä.

LIIKUNTA
Jooga ja tuolijooga käynnistyvät keskiviikkona 30.9. uusiin kellonaikoihin, mutta äjäjooga on Veikon toivomuksesta koronan takia tältä syksyltä peruttu. Tuolijumppa alkaa torstaina 1.10. ja asahi palaa Voudintielle maanantaina 5.10. ja bocciaa pelataan ensimmäistä kertaa tiistaina 6.10. Lue tarkemmat tiedot ja kellonajat ryhmistä täältä. Kaikkiin ryhmiin mahtuu vielä. Ilmoittautumalla varmistat pääsysi ryhmään. Ensimmäisellä kerralla voit tulla katsomaan, mutta ilmoittaudu silti niin tiedämme kuinka moni on tulossa!

AUKIOLOAJAT
Toimisto on 30.9. alkaen auki arkisin klo 9-15, ja keskiviikkoisin Digipisteen Jouni Ahonen  ja toiminnanjohtaja Pirjo Virtaintorppa ovat tavattavissa klo 19 asti. Näin mahdollistetaan palvelut myös työssäkävijöille/opiskelijoille, jotka eivät pääse toimistolle päivällä. Digipisteelle kannattaa edelleen varata etukäteen aika, yhteystiedot löytyvät täältä.