Tervetuloa HIY:n syyskokoukseen la 26.11.2022 klo 13-15

7.11.2022

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 26.11. klo 13-15. Kokous järjestetään yhdistyksen toimintakeskuksessa Voudintie 6:n salissa ja Teams-ohjelmalla. 

Virallinen osallistuminen ja äänestäminen on mahdollinen tietoliikenneyhteyksin. Digipalveluneuvoja Jouni Ahonen neuvoo tarvittaessa etukäteen puh. 050 564 8034 ja digipiste@hiy.fi. 

Pakollinen ennakkoilmoittautuminen viimeistään ti 22.11. Kerro ilmoittautuessasi osallistutko etänä vai paikan päällä toimisto@hiy.fi / 09 7206 240.

Mahdollista äänestystä varten etäosallistujilta tarvitaan kännykkänumero. Kokouksen osallistumislinkki ja ohjeet etä-äänestykseen lähetetään heille ennen kokousta. 

Kokouksen esityslista löytyy tämän tekstin jälkeen. Myös toimintasuunnitelma on luettavissa tästä alta.

Henkilövalintojakin on asialistalla: Erovuorossa ovat Marja Heimala-Pelkonen, Pekka Hätinen, Kristiina Karhos, Seppo Pihnala ja Marjaana Väre. Lisäksi vuorossa on puheenjohtajan vaali. Seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi hallituksen jäseneksi haluavilla on mahdollisuus esitellä itsensä jäsenistölle jo ennen syyskokousta. 

Voit lähettää lyhyen esittelyn ja halutessasi kuvan itsestäsi toimiston sähköpostiin toimisto@hiy.fi viimeistään 18.11. Kerro taustastasi, osaamisestasi ja asioista, joita haluaisit hallituksen jäsenenä olla HIY:ssä edistämässä. Lisäksi voit kertoa, jos haluat olla ehdolla hallituksen puheenjohtajaksi. Pidätämme oikeuden lyhentää liian pitkiä esittelyjä. Toimistossa kootaan ehdokkaiden esittelyt ja ne ovat nähtävillä 21.11. alkaen yhdistyksen kotisivuilla ja paperimuodossa jaossa toimistolla.

Myös kokouksessa saa edelleen ilmoittautua ehdokkaaksi.

Tervetuloa runsain joukoin!