Syyskokous 29.11.2020

25.9.2020

Helsingin Invalidien Yhdistyksen syyskokous pidetään sunnuntaina 29.11.2020 klo 13 yhdistyksen toimintakeskuksessa, osoitteessa Voudintie 6.

Seuraavaksi kaksivuotiseksi kaudeksi hallituksen jäseneksi haluavilla on nyt mahdollisuus esitellä itsensä jäsenistölle jo ennen syyskokousta. Erovuorossa ovat Kristiina Karhos, Pekka Hätinen, Matti Koikkalainen, Seppo Pihnala ja Marjaana Väre. Lisäksi vuorossa on puheenjohtajan vaali.

Lähetä lyhyt esittely ja halutessasi kuva itsestäsi toimiston sähköpostiin toimisto@hiy.fi viimeistään 13.11.

Voit kertoa taustastasi, osaamisestasi ja asioista, joita haluaisit hallituksen jäsenenä olla HIY:ssä edistämässä. Lisäksi voit kertoa, jos haluat olla ehdolla hallituksen puheenjohtajaksi. Pidätämme oikeuden lyhentää liian pitkiä esittelyjä. Toimistossa kootaan ehdokkaiden esittelyt ja ne ovat nähtävillä viikkoa ennen kokousta yhdistyksen kotisivuilla ja paperimuodossa jaossa toimistolla.

Myös kokouksessa saa edelleen ilmoittautua ehdokkaaksi.

Syyskokoukseen järjestetään etäyhteys, mutta sitä kautta voi ainoastaan seurata kokousta. Virallinen osallistuminen kokoukseen ja äänestyksiin ei ole mahdollinen etäyhteydellä. Vain läsnäolijat voivat äänestää.

HUOM! Kokousjärjestelyjen vuoksi pyydämme KAIKKIA ilmoittautumaan etukäteen, viimeistään pe 27.11. sähköpostitse toimisto@hiy.fi tai puhelimitse 09 7206 240. Kerro aiotko osallistua paikan päällä vai seurata kokousta etänä. Etäseuraamiseen tarvittava linkki lähetetään sähköpostitse.

Kokousta ennen klo 12.30 alkaen kahvitarjoilu erityisjärjestelyin.