Jäsentiedote 3.4.2020

3.4.2020

Hyvä Helsingin Invalidien Yhdistyksen jäsen. Kevät 2020 on monessa mielessä poikkeuksellinen yhdistyksemme jäsenille. Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan lisäksi yhdistyksen Voudintien toimintakeskus joudutaan sulkemaan remontin vuoksi. Kerromme tässä lyhyesti kuluvaa kevättä koskevista asioista. Tämä sama jäsentiedote lähetetään kaikille jäsenille postitse. Seuraa mahdollisuuksien mukaan uutisia kotisivuiltamme www.hiy.fi.

KEVÄTKOKOUS ON SIIRRETTY

Koronavirusepidemiasta johtuvan kansallisen poikkeustilan vuoksi HIY:n 25.4. pidettäväksi ilmoitettu kevätkokous siirtyy. Yhdistyksen kevätkokous pidetään lauantaina 5.9. klo 13 Iiris-keskuksessa, osoitteessa Marjaniementie 74, 00930 Helsinki.

VOUDINTIEN TOIMINTAKESKUS MENEE REMONTTIIN

Kuluneen talven aikana on käynyt ilmi, että Voudintien toimintakeskuksen ilmanvaihtojärjestelmä on tullut tiensä päähän, minkä takia keskuksen tiloissa on ilmennyt sisäilmaongelma. Ongelma koskee vain toimintakeskusta, ei talon vuokra-asuntoja, joissa on erillinen ilmanvaihtojärjestelmä. Koko toimintakeskus joudutaan sulkemaan ja siellä aloitetaan ilmanvaihtolaitteiston remontti. Remontin kestosta ei tätä kirjoittaessa ole tietoa. Syyskauden toiminnan aloittaminen Voudintiellä normaaliaikaan on epävarmaa.

Yhdistyksen toimisto on Voudintiellä avoinna minimimiehityksellä 24.4. asti arkisin klo 9–15. Muu henkilökunta on siirtynyt 1.4. Itäkeskuksessa sijaitsevan Iiris-keskuksen 5. kerrokseen, osoitteeseen Marjaniementie 74. Toimiston ja henkilökunnan puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Koronaviruksen vuoksi Iiris-keskus on toistaiseksi yleisöltä suljettu, käynneistä toimistolla pitää sopia etukäteen.

HEVOSSALMEN LOMAKYLÄ ON SULJETTU

Koronaviruksen vuoksi Hevossalmen lomakylää ei avata 1.5. Tätä kirjoittaessa ei ole tiedossa, kuinka pitkään valtioneuvoston asettamat kokoontumisrajoitukset ovat voimassa. Jos kokoontumisrajoitukset puretaan, voidaan lomakylä avata myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Alkukesän mökkivuokrat suhteutetaan toteutuvaan aukioloaikaan. Jos sinulla on mökkivaraus, ole yhteydessä toimistoon varmistaaksesi lomakylän aukiolo ennen kuin menet paikan päälle. Mökkien vuokralaskut kirjoitetaan vasta kun päätös lomakylän avaamisesta voidaan tehdä.

KAIKKI KEVÄÄKSI SUUNNITELLUT TAPAHTUMAT ON PERUTTU

Täyttä Elämää -lehdessä kerrottiin kevääksi suunnitelluista tapahtumista ja retkikerhosta. Kaikki huhti-toukokuun tapahtumat ovat kokoontumisrajoitusten takia peruttu.


Yhteystiedot:
toiminnanjohtaja Pirjo Virtaintorppa: puh. 09 7206 2415, pirjo.virtaintorppa@hiy.fi
toimistosihteeri Inge Ivask: puh. 09 7206 240, toimisto@hiy.fi
talousjohtaja Helena Venäläinen: puh. 09 7206 2411, helena.venalainen@hiy.fi
taloussihteeri Marianne Nuutinen: puh. 09 7206 240, marianne.nuutinen@hiy.fi