HIY:n vuokra-asunnot

11.9.2019

Helsingin Invalidien Yhdistyksellä on vammaisille tarkoitettuja erikokoisia vuokra-asuntoja Myllypurossa  (Tuulimyllyntie 5) ja Koskelassa (Voudintie 6 ja Juhana Herttuan tie 17).  Asunnot ovat normaaleja vuokra-asuntoja, kyse ei ole palveluasumisesta. Asuntoja on 33,5-neliöisistä yksiöistä 74-neliöisiin kolmioihin. Vuokrahinta on 13,69 € - 13,85 € / m2.

Huoneistoissa on riittävän leveät oviaukot, riittävästi eteistilaa sekä riittävän isot keittiöt/keittokomerot, joissa pyörätuolin tai rollaattorin käyttäjäkin pystyy toimimaan. Kaikissa taloyhtiöissä on sauna ja pesutupa.

Asuntoja vuokrataan pääasiassa helsinkiläisille vammaisille henkilöille, ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille. Asunnot ovat yleensä olleet hyvin kysyttäjä, varsinkin pieniin asuntoihin on joutunut jonottamaan vuosia. Syksyllä 2019 vapautuu useita asuntoja. Lisätietoja vuokra-asunnoistamme ja hakemuksen löydät kotisivuiltamme. Käsittelemme hakemukset tulojärjestyksessä ja olemme jonossa oleviin hakijoihin yhteydessä puhelimitse kun asuntoja vapautuu. 

Varallisuuden selvittämiseksi pyydämme netissä täytettävän hakemuksen lisäksi lähettämään sähköpostilla ESITÄYTETTYN VEROILMOITUKSEN osoitteeseen toimisto@hiy.fi. Emme käsittele hakemuksia, joihin liittyvää esitäytettyä veroilmoitusta ei ole toimitettu.

Voudintie kuuden julkisivu.
Voudintie 6.