HIY:n vaalipaneeli ke 19.5. klo 17.30-19 Teamsissa

15.3.2021

Helsingin Invalidien Yhdistys on Invalidiliiton suurin jäsenjärjestö, joka tekee työtä erityisesti fyysisesti vammaisten henkilöiden ja toimintaesteisten yhdenvertaisen ja esteettömän elämän turvaamiseksi. Visiomme on yhdenvertainen, esteetön ja saavutettava Helsinki.

Järjestämme keskiviikkona 19.5. klo 17.30 vaalipaneelin Teamsissa. Paneelissa käsitellään erityisesti Invalidiliiton vaaliteemoja Helsinki-kärjellä https://www.invalidiliitto.fi/kuntavaalit-2021-invalidiliiton-tavoitteet ja paneelin vetää Invalidiliiton Etelä-Suomen järjestöasiantuntija Aapo Rantanen.

Paneeliin on kutsuttu edustaja vaaleissa Helsingissä ehdolla olevista rekisteröidyistä puolueista. Tähän mennessä osallistumisestaan ovat ilmoittaneet seuraavat puolueet ja ehdokkaat. Joukossa on ilahduttavasti neljä Helsingin Invalidien Yhdistyksen jäsentä! Lue heidän esittelynsä täältä.

Feministinen puolue - Nera Beciroski 
Keskusta - Kai Kaartinen (HIY)
Kokoomus - Sari Sarkomaa
Kristillisdemokraatit - Paula Pennanen-Aitta 
Liike Nyt - Kristiina Kartano
Perussuomalaiset - Antti Valpas
Ruotsalainen kansanpuolue - Johan Sundholm 
Sininen tulevaisuus - Juuso Juntunen
Sosiaalidemokraattinen puolue - Arzu Caydam-Lehtonen ( HIY)
Vasemmistoliitto - Viktoria Welling (HIY)
Vihreät - Kristiina Karhos (HIY)

Paneeli toteutetaan etänä Teamsilla ja osallistuminen on avoin kaikille kiinnostuneille. Kysymyksiä ehdokkaille voi lähettää etukäteen, viimeistään 17.5. osoitteeseen toimisto@hiy.fi . Paneelin aikana kysymyksiä voi aikataulun mahdollistaessa esittää chat-toiminnolla.

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä