HIY:n syyskokous 27.11.

21.10.2021

Yhdistyksen syyskokous pidetään lauantaina 27.11. klo 13-16. Kokous järjestetään yhdistyksen toimintakeskuksessa Voudintie 6:n salissa ja Teams-ohjelmalla. 

Kokouksen aluksi Invalidiliiton toimitusjohtaja Janne Juvakka tuo Invalidiliiton tervehdyksen kokousväelle.

Toivotaan mahdollisimman laajasti etäosallistumista. Virallinen osallistuminen ja äänestäminen 
on mahdollinen tietoliikenneyhteyksin. Digipisteen Jouni Ahonen neuvoo tarvittaessa etukäteen 
puh. 050 564 8034 ja digipiste@hiy.fi. 

Pakollinen ennakkoilmoittautuminen viimeistään ma 22.11. Kerro ilmoittautuessasi osallistutko etänä vai paikan päällä!

Kokouksen esityslista ja hallituksen esitys yhdistyksen strategiaksi vuosille 2022-2024 löytyvät tämän tekstin jälkeen. Toimintasuunnitelma on luettavissa tästä alta.

Henkilövalintojakin on asialistalla: Erovuorossa ovat Paula Anttila, Heikki Aulio, Anna-Maija Huhtikangas, Kai Kaartinen ja Viktoria Welling. Lisäksi vuorossa on varapuheenjohtajan vaali. Seuraavaksi kaksivuotiseksi kaudeksi hallituksen jäseneksi haluavilla on mahdollisuus esitellä itsensä jäsenistölle jo ennen syyskokousta. 

Voit lähettää lyhyen esittelyn ja halutessasi kuvan itsestäsi toimiston sähköpostiin toimisto@hiy.fi viimeistään 14.11. Kerro taustastasi, osaamisestasi ja asioista, joita haluaisit hallituksen jäsenenä olla HIY:ssä edistämässä. Lisäksi voit kertoa, jos haluat olla ehdolla hallituksen varapuheenjohtajaksi. Pidätämme oikeuden lyhentää liian pitkiä esittelyjä. Toimistossa kootaan ehdokkaiden esittelyt ja ne ovat nähtävillä viikkoa ennen kokousta yhdistyksen kotisivuilla ja paperimuodossa jaossa toimistolla.

Myös kokouksessa saa edelleen ilmoittautua ehdokkaaksi.