Hevossalmen kesässä puistojumppaa ja digineuvontaa

31.5.2022

Hevossalmen lomakylässä on jo kesä kukkeimmillaan! Osoite on Vuorilahdentie 7 ja paikalle pääsee Herttoniemen metroasemalta bussilla nro 86.

Hevossalmen lomakylä on kaikkien yhdistyksen jäsenten ja ystävien kesänviettopaikka Laajasalossa. Yhdistyksen jäsenet voivat kutsua alueelle ystäviään vuokraamalleen mökille kylään tai päiväkäynnille seurakseen - kuitenkin niin, että yksi jäsen voi kutsua paikalle korkeintaan neljä vierasta kerralla. Grilliä tai saunaa ei voi varata omaan käyttöön. Yleistä hiljaisuutta tulee noudattaa klo 22–07 välisenä aikana ja
päiväkävijöiden on poistuttava klo 22. Alkoholin häiritsevä käyttö alueella on kielletty.

Isoissa mökeissä on vielä joitakin vapaita aikoja. Tiedustelut ja lyhytaikaiset mökkivaraukset yhdistyksen toimistosta puh. 09 7206 240 tai toimisto@hiy.fi.  Toimiston ollessa suljettu 24.6.-30.7. tiedustelut suoraan lomakylän valvojalta numerosta 045 657 8867.

Maksuton puistojumppa alkaa 1.6. ja jatkuu elokuun loppuun asti säävarauksella joka keskiviikko klo 14-15. 

Jumppa suoritetaan tuolilla istuen, se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille jumppaajille. Kukin liikkuu omien mahdollisuuksiensa mukaan. Ota oma juomapullo mukaan. 

HUOM! Jumppaa ei järjestetä sateella. Jos sää on huono, tarkista lomakylän valvojalta toteutuuko jumppa puh 045 657 8867.

Digineuvontaa saa tuttuun tapaan Hevossalmessa kesä- ja elokuussa (heinäkuussa digineuvoja Jouni Ahonen lomailee) tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-16. Jounin neuvontapiste on saunan takkatuvassa. Aika kannattaa varata etukäteen, mutta se ei ole pakollista. Jouni neuvoo Hevossalmessa ihan samoissa digilaitteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa kuin HIY:n toimistollakin.  Neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Ota yhteys Jouniin: 050 564 8034 / digipiste@hiy.fi.


Tervetuloa viettämään kesäpäiviä Hevossalmeen!


Kuva: Petri Äikiä