Digipisteen valokuvanäyttely Voudintien toimintakeskuksen salissa

3.11.2020

HIY:n Digipiste järjesti kesällä ja syksyllä jäsenille valokuvauskurssin. Kurssin aikana harjoiteltiin muun muassa erilaisia kuvakulmia, valaistusta ja kuvan sommittelua. Kurssi kokoontui kerran viikossa parin tunnin ajan kerrallaan, yhteensä 10 kertaa. Kesällä kokoontumiset pidettiin tietysti Hevossalmen lomakylässä, syksyllä jatkettiin Voudintiellä. Kokoontumisten aikana käytiin ensin läpi teoriaosuus ja loppuaika harjoiteltiin kuvaamista käytännössä. Kurssilla harjoiteltiin ulkona ja sisällä kuvaamista sekä kuvien siirtoa. Kurssiin osallistujilla oli käytössään erilaisia laitteita. Suurin osa käytti kuvaamiseen älypuhelinta, muutamalla kuvaamista pidempään harrastaneella on käytössä järjestelmäkamera. Kurssilla kokeiltiin myös selfie-kepin käyttöä lähikuvaamisessa. Kurssin opettajana toimi valokuvausta Helsingin Evankelisessa Opistossa opettanut valokuvataiteilija Henri Airo. 

Kurssin osallistujien valokuvista koottu näyttely avattiin Voudintien toimintakeskuksen salissa maanantaina 26.10. ja on nähtävillä siellä jouluun asti.

Sali on avoinna arkisin klo 9-15 seuraavin poikkeuksin, jolloin sali on varattuna: maanantaisin klo 9.30-11.30, tiistaisin klo 13-15 ja torstaisin klo 11.30-12. Keskiviikkoisin näyttelyssä voi tulla käymään myös illalla klo 18-19.


Tervetuloa!